2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS
<
ÁPRILIS
>
MÁJUS
JÚNIUS
JÚLIUS
AUGUSZTUS
SZEPTEMBER
OKTÓBER
NOVEMBER
DECEMBER
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2016.04.30.
Hírlevél
E-mail cím:
Feliratkozás | Leiratkozás
Támogatók
Partnerek
Terembérlés

Esküvőhelyszín
Hangár
Hostel
Kuckó
Mosdók
Palackpult
Stúdió
Udvar
Vendégkönyv

Alaprajz

Helyiségbérlet

További információért kattintson az alábbi képre:

TEREMBÉRLÉS

Tudjuk, hogy az Ön számára üzleti céljai és eredményei mellett partnerei elégedettsége a legfontosabb. Sikereinek egyik lényeges eleme pedig a jól eltalált, ötletes kommunikáció, amely során vállalkozását szerethetővé, vonzóvá teheti. Küldetései, termékei, szolgáltatásai révén hosszútávon is megbízhatóvá válhat. Ahhoz azonban, hogy üzletfelei vagy fogyasztói folyamatos érdeklődését fenntartsa, újításairól, fejlesztéseiről, elért szakmai eredményeiről rendszeresen tájékoztatnia kell őket. Ebben tudjuk segíteni Önt.

Watch Movie Online - Download for free - Telecharger film complet

Önt pedig, aki magánrendezvényeinek lebonyolítása során keresi a legmegfelelőbb esküvői, születésnapi, évfordulós, iskolai vagy egyéb személyes hangvételű összejövetelének helyszínét, abban tudjuk segíteni, hogy szerettei, barátai, ismerősei egyedi építészeti és kulturális környezetben legyenek részesei egy emlékezetes, élménydús eseménynek.

A Bakelit Multi Art Center ugyanis egy olyan különleges atmoszférájú rendezvényhelyszín, amely a kortárs művészettel átitatott, részben műemléki gyárépületben a múlt és a jövő érintésével teszi kiemelkedővé az Ön vállalkozását vagy személyes sikereit a jelenben. Amennyiben igényt tart rá, rendezvényének teljes körű megszervezését is vállaljuk.

2008 nyarától kedvelt fesztiválhelyszínként is funkcionálunk, mivel azóta lehetőségünk nyílt a külföldi és a vidéki alkotók, előadók, és közönségük elszállásolására hostelünkben. Többnapos konferenciák, workshopok, csapatépítő tréningek idejére is várjuk Önöket szeretettel!

Bővebb információ a hostelünkről: factoryhostelbudapest.com

 

További előnyei, amennyiben magán-, és céges rendezvényeit nálunk valósítja meg:

  • Nemzetközi multikulturális központként a kor elvárásainak megfelelő technikai felszereltséggel várjuk: teherlift, hangosítás, világítástechnika, kiszolgáló helyiségek (öltöző, raktár, WC, fürdő).
  • Saját konyhánk, büfénk, kitűnő hideg-, és melegkonyhai készítményeink megrendelőink elégedettségét szolgálják (igény esetén természetesen lehetőség van külsős catering cég meghívására is).
  • Egyedi berendezéssel is rendelkezésére állunk szükség esetén (art deco/retro bútorok és egyéb kellékek).
  • A gyártelepen nincs csendrendelet.
  • Remek megközelíthetőség: a belvárostól 10 perc alatt elérhetőek vagyunk személygépkocsival; a gyártelep bejárata előtt áll meg az éjszakai járatként is közlekedő 23-as busz (éjszaka: 923).
  • Ingyenes parkoló több mint 100 gépkocsi számára.

 

Kinek miben tudunk segíteni:

  • Cégeknek: Termeink (40-től összesen 900 négyzetméterig) alkalmasak különböző céges rendezvények, színházi-, és táncelőadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, konferenciák, előadások, partnertalálkozók, céges ebédek/vacsorák, zenés-táncos mulatságok, meetingek, tárgyalások és workshopok, divatbemutatók, filmforgatások, fotózások, kiállítás-megnyitók lebonyolítására.
  • Színházaknak, zenekaroknak, táncosoknak: Különböző méretű próbatermeink bérelhetőek, és a Bakelit Multi Art Centerben egyúttal fellépési lehetőséget is biztosítunk.
  • Iskoláknak: Termeink remek lehetőséget kínálnak iskolai rendezvények, szalagavatók és bankettek, érettségi találkozók, Mikulás-partik megtartásához.
  • Magánszemélyeknek: Esküvők, születésnapi partik, legény-és leánybúcsúk, magántalálkozók, egyedi hangvételű mulatságok ideális helyszínei vagyunk. 


Referenciánk:


Foglalás és további információ:

E-mail: bpm[kukac]bmac.hu 
Tel: +36-30-516-8860

adminisztráció >>