2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS
<
ÁPRILIS
>
MÁJUS
JÚNIUS
JÚLIUS
AUGUSZTUS
SZEPTEMBER
OKTÓBER
NOVEMBER
DECEMBER
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2016.04.30.
Hírlevél
E-mail cím:
Feliratkozás | Leiratkozás
Támogatók
Partnerek
Terembérlés

Esküvőhelyszín
Hangár
Hostel
Kuckó
Mosdók
Palackpult
Stúdió
Udvar
Vendégkönyv

Alaprajz

Helyiségbérlet

További információért kattintson az alábbi képre:

Hostel

„Mondd el, és elfelejtem. Mutasd meg, és megjegyzem. Engedd, hogy Veled együtt csináljam, és megértem.” – Konfuciusz

Ezen gondolatok mentén indítottuk el több mint 50 fő befogadására alkalmas hostelünket. A FACTORY HOSTEL BUDAPEST ugyanis lehetőséget teremt a különféle művészeti ágak külföldi és hazai képviselőinek, hogy a nálunk töltött tanulási periódusuk, alkotótáboraik, workshopjaik, csoportos kiállításaik során zavartalanul hangolódhassanak rá feladataikra, kipihenhessék a próbák, és az egyéb alkotási folyamatok okozta fáradalmakat. Együtt lakva pedig még intenzívebb, személyesebb, maradandóbb az élmény, és a tudás is jobban elmélyül.

Művészeti képzéssel foglalkozó oktatási intézmények hallgatói számára folyamatosan fenntartjuk a lehetőséget, hogy szakmai utazásaik során nálunk szálljanak meg, nálunk alkossanak, és próbáljanak. A világ bármely pontjáról is érkezzenek. Nálunk egyaránt megjelenik a tánc, a színház, az iparművészet, a képzőművészet, a zene, a film, a fotózás, és a digitális média. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a különféle művészeti ágak között megteremtsük az átjárhatóságot, és nálunk lakva, együtt élve folyamatosan be tudjanak kapcsolódni egymás alkotó folyamataiba. Hangstúdiónkban zenét szerezhetnek egy készülő darabhoz, vagy képekbe, szobrokba önthetik, filmre vehetik az éppen megszületőben lévő táncelőadások egyes mozzanatait. A szakmai követelményeknek megfelelően kialakított, és felszerelt helyszíneink a próbáknak és a kész művek bemutatásának is teret adnak.

Természetesen várunk bárki mást is, aki Budapestet egy ilyen egyedi művészeti közegből kiindulva kívánja felfedezni, akit érdekelnek az alternatív útvonalak, látnivalók. Akinek ahhoz van kedve, biciklire pattanhat, és a főváros kiépített útvonalain biztonságosan kerekezhet akár a belvárosban, akár a Duna partján. Kerékpárjaink képletes bérleti díjának teljes összegét jótékonysági célokra fordítjuk.

A szobákat a különleges építészeti adottságok (Hazai Fésűsfonó és Szövő Gyár) között, letisztult, kényelmes berendezéssel, zárható szekrényekkel, légkondicionálóval, fűtéssel, frissen felújított, modern fürdőszobákkal láttuk el. Minden vendégünk szabadon használhatja a teljesen felszerelt közös konyhát, de van saját teakonyhával rendelkező szobánk is. Ingyenes vezeték nélküli internettel, 24 órás portaszolgálat nyújtotta biztonsággal, utazással kapcsolatos támogatással, és egyénre/csoportra szabott üdülési terv készítésével segítjük vendégeinket, miközben folyamatos kulturális programok várják őket a helyszínen minden év szeptemberétől júliusáig.

További szolgáltatásként a hazai és a nemzetközi konyha legjavát kínáljuk napi háromszori étkezés keretében, valamint iroda használatot (nyomtatás, fénymásolás, fax, laminálás), és mosodát biztosítunk.

Mozi szobánkban a közel 120 koncert film és 100 mozifilm mellett saját kópiák lejátszására is lehetőség van, így a színházi és táncprodukciókkal, iparművészeti alkotásokkal kapcsolatos szakmai fejlődés folyamatosan nyomon követhető. Workshopok, csapatépítő tréningek hasznos kiegészítője, hogy a különféle feladatok megoldásai visszanézhetők, utólag kielemezhetők. Akik pedig csupán a napközben videóra vett budapesti élményeken szeretnének együtt mulatni, azok előtt is nyitva áll a lehetőség zártkörű vetítésre.

A Palackpultnál és a Kuckóban/Bárban pedig egy kávé, egy tea, vagy egy pohár bor mellett oldott hangulatban folyhatnak a beszélgetések régi és új ismerőseinkkel.

A Bakelit Multi Art Center nem csak az előadók, és a közönség, hanem a FACTORY HOSTEL BUDAPEST szállóvendégei számára is lehetővé teszi az élményekkel teli pihenést, feltöltődést, és a szakmai kapcsolatok, barátságok kialakulását.

Mert ahhoz, hogy megértsük az életünket, „csinálnunk” kell. Együtt.

Foglalás és további információ: www.factoryhostelbudapest.com

 

CÍM

1095 Budapest          

Soroksári út 164.       

 

TELEFON

+36 70 418 9170

+36 1 347 0803

 

FAX

+36 1 347 0804

 

E-MAIL

hostel[kukac]bmac.hu

Képgaléria
http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/b_hostel_.JPG http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_61.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_62.JPG http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_63.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_64.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_65.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_66.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_67.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_68.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/Hostel/h_69.jpg
adminisztráció >>