2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS
<
ÁPRILIS
>
MÁJUS
JÚNIUS
JÚLIUS
AUGUSZTUS
SZEPTEMBER
OKTÓBER
NOVEMBER
DECEMBER
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2014.04.20.
Hírlevél
E-mail cím:
Feliratkozás | Leiratkozás
Támogatók
Partnerek

Álomba illő esküvőt szeretnél, nem akadály?!

Újra gondolt gyárépület, letisztult pompa…Nálunk minden adott egy vagány lakodalomhoz.  „Nincs lehetetlen, de mi azt is megoldjuk!(Mindenre van mottónk!)”

Kíváncsiak vagytok, hogy juthattok el hozzánk? Kocsival, taxival és busszal is percek alatt, forgalomtól függően. A bátor sofőröket hatalmas ingyenes parkolóval várjuk és alkoholmentes italokkal. Absztinencia, nem akadály!

Az egykor Hazai Fésűsfonó és Szövőgyárként ismert terület, még ma is a 20-as éveket idézi. Amint belépsz a „telepre”, olyan érzésed van, mintha a máig élő múltba csöppennél vissza. A falakba beívódtak a csereprogramok során itt szorgoskodó kubai nők ritmusos lüktetése. A macskakövek barázdái mentén sorakozó épületek mindegyike pedig, titkot rejt.

A múlt idéző séta után érkezel meg oda, amiről minden jegyespár álmodhat. Fantázia kérdése az egész. Nálunk nincsenek akadályok, a sokat látott teherliftünk a welcome drink-kel roskadásig megpakolt hordókkal együtt a Bakelit szívéhez emeli a vendégsereget. Akadálymentes közlekedés nem akadály!

Már többször egymásba fülébe súgtátok, hogy te vagy az igazi. Itt élőben szoktak elcsattani az IGEN utáni csókok. Örömkönnyekben gazdag szertartás, nem akadály?!

A Bakelitben jól megfér egymás mellett a modern, a retro, az egyedi és a hétköznapi. Az épület belső kialakításának köszönhetően egyszerre több százan is együtt tudnak mulatni, de egy kisebb társaság is képes megtölteni a tereket. Minden csak elrendezés kérdése. Adott a kiváló hang - és fénytechnika, de kivetíthetőek a már régen, vagy éppen akkor megörökített pillanatok is.  Eredeti bakeliteket simogató retro DJ, és a minket soha utol nem érő csendrendelet. Önfeledten mulató násznép, nem akadály?!

Kígyózó bárpultunk, két tánc közötti támasztása visszatérő életkép. Pörgős pultosaink felkészültségénél már csak az ital csomagunk a nagyobb. Rövid, hosszú, fröccs, habos, frissítő, fekete. Szomjas vendégek, nem akadály!

Csemetéseknek, sem kell törniük a fejüket, hogy hol legyenek a gyerkőcök, miközben az egész család a lagziban ropja. Biztonságos kuckó és további lehetőségek várják a rosszcsontokat. Etetőszék, nem akadály!

Olyan nincs, hogy valaki ne találja mega fogára valót. Vendégváró libatepertő táljaink, a legnagyobb kritikus szelídítők. A helyszínen kialakított konyhában, minden alkalommal újabb és újabb csodák születnek. A kívánság szerint összeállított menüsoron egymás mellett sorakoznak a húsimádók, a vegetáriánusok és az édesszájúak kedvencei. Kreatív szakácsunk se a kondér felett szokott szerelembe esni, így a legnagyobb nyugalommal készülhet mindenki a lakomára. Már most repetára vágynátok, nem gond- Meglátni, megszeretni, haza vinni!- mottónk kötelez, morzsa partira is csomagolunk. Otthoni torkoskodás, nem akadály!

Forró hangulat, pezsgő éjszaka, lelkes jegyespár. Nem baj, ha kivetkőznétek magatokból, rendelkezésetekre áll egy öltöző helyiség, ahol bármi megtörténhet. Bele lehet ugorni a menyecske ruhába és neki eshettek a féltve őrzött ajándékoknak is. Néha meghitt együttlétre vágyó jegyespár, nem akadály?!

Túl szép, hogy igaz legyen? Tegyél próbára minket!

Keress minket a következő elérhetőségeken:

+36 30 516 5225  nora.klener [kukac] bakelitstudio.hu

+36 30 516 8860  bpm [kukac] bakelitstudio.hu

 

Videók:

Képgaléria
http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/IMG_4821_.JPG http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC0156.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/Bakelit Lift 2..jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC9901.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC9910.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC0159.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC0147.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC9388.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC9705.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC2098.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC6033.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC8213.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/Stúdió.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC8103.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC7822.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC9558.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC7533.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/Bakelit Esküvő.jpg http://www.bakelitstudio.hu/galery/terem/eskuvohelyszin/_DSC8060.jpg
adminisztráció >>